Bliv medlem

Der er forskellige forudsætninger for at blive meldt ind I Grimhøj Motocross Klub. De er som følger: 

1. Du er under 11 år, og har din egen maskine
Af hensyn til forsikring skal du have licens ved DMCU for at kunne være medlem og køre på banen. Er du under 11 og har ikke din egen maskine, må du desværre vente til du er fyldt 11. Da du skal have licens skal der betales kontingent via vores klubmodulet www.grimhoej.klub-modul.dk 
Når kontingent er gået igennem kan du klikke videre og købe licens ved DMCU. 

2. Du er i alderen 11-18 år og har IKKE din egen maskine
Dine muligheder er en klubmaskine ordning. Vi har i klubben en række maskiner til rådighed som du kan være med til at køre på. Når man kører på klubbens maskiner er man stadig med til at vedligeholde maskinerne. Der kan være flere der deles om en maskine. For at komme i betragtning til at køre klubmaskine skal du til en personlig samtale med en værkstedsmedarbejder om diverse aftaler i forhold til klubmaskiner. Du skal desuden igennem et kursus i hvordan man kører og vedligeholder maskinen. Der kan være kø til klubmaskinerne, da vi har begrænsede pladser. Er dette noget for dig så kom ud i klubben og få en snak med en af medarbejderne på værkstedet.
Et lille tip: Der er bedst tid til at få en snak mandag og tirsdag :)

3. Du er over 11 og har din egen maskine
Du kan frit melde dig ind og bruge klubbens faciliteter. Du kan melde dig ind i baren på Grimhøj eller via www.grimhoej.klub-modul.dk . På Grimhøj er det også muligt at leje en opbevarings-plads til din crosser og et skab til udstyr, forhør dig i baren om der er flere pladser.
TIP: Skal du have licens ved DMCU kan du købe licens og kontingent samtidig over klubmodulet. Du skal nemlig være tilmeldt din hjemklub på klubmodulet for at kunne købe licens.

4. Passivt medlem
Som passivt medlem må du ikke benytte værkstedfaciliteter, men du må bruge klubfaciliteter og deltage i klub arrangementer. 


Henvend dig i baren i den grå klubbygning og få en snak om at blive meldt ind. 

Se priser for de forskellige muligheder under fanen: Priser.